Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

čtvrtek 18. října 2012

Náušnice Swarovski STARLET



Tento pár rozkošných náušnic si určitě zamilujete. Precizní provedení roztomile kontrastuje s naivně dětským designem. Výsledek je jako vždy perfektní - máte před sebou plastické, oboustranně upravené náušnice, přiměřeně těžké a velmi něžné. Jedna strana je v decentních barvách jemně fialkových krystalů a čirého krystalového pavé s odzbrojujícím srdíčkem z fuchsiového, jemně třpytivého epoxy; druhá (odvrácená) strana je z temně fialového epoxy.

Závěs je klasický, na zacvaknutí. Swarovski používá v nové kolekci stejný typ, ale jiné provedení zapínání náušnic. Osobně si myslím, že to nové je pevnější, nekřiví se a dobře drží.

Starlet jsou neuvěřitelně půvabné a nevtíravé náušnice, které přes svou zdobnost a dětskou naivitu v detailech působí velice příjemně a rozhodně ne infantilně. Naopak dokážou dodat jakousi jiskru, oživí a příjemně dokreslí prakticky jakýkoli oděv. Klidně si je můžete vzít k riflím a tričku, stejně tak jako ke kostýmku. Jsou naprosto vhodné k celodennímu nošení, rozhodně Vás z nich nebudou bolet uši. Díky přiměřené váze jsou navíc stále cítit, takže nemusíte mít strach, zda jste jednu neztratila. Navíc se tím pádem velice pěkně a elegantně nesou.

Pokud je zvažujete jako dárek, pak vřele doporučuji, jsou krásné, třpytivé, pohodlné a navíc hypoalergenní. Rutheniovaná ocel je sama o sobě v mírně tmavším odstínu (jakoby s patinou) a její barva už se nezmění, zůstane prostě stejná po léta. V kontrastu se třpytivými kameny je to prostě dokonalost sama!




Žádné komentáře:

Okomentovat