Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

pondělí 8. října 2012

Internetový obchod s originálními šperky Swarovski - ŠPERKY AUREA

KDO JSME A CO DĚLÁME

V našem internetovém obchodě www.sperky-aurea.cz nabízíme možnost pohodlného nákupu originálních šperků Swarovski, vyráběných a ručně osazovaných v dílnách této proslulé firmy. Stejné originální šperky Swarovski, které u nás nabízíme, můžete rovněž zakoupit v kamenných obchodech Swarovski například v Praze, Brně nebo Ostravě. Na českém internetovém trhu fungujeme již rok a (možná poněkud neskromně) myslíme, že s velmi dobrými referencemi (http://obchody.heureka.cz/sperky-aurea-cz/recenze/). V důsledku velkého zájmu slovenských zákazníků jsme letos rozšířili svoji působnost i na Slovensko (doména www.sperky-aurea.sk). Věříme, že naši slovenští zákazníci tuto změnu uvítají a zjednodušíme jim tím jejich výběr a nákup. Svým zákazníkům se snažíme poskytnout za každých okolností špičkový servis, což, jak můžeme sami vidět, se nám vrací ve formě narůstajícího počtu stálých zákazníků, kteří se k nám rádi vracejí.

Výjimečnost a prestiž originálních šperků Swarovski je spojená s jejich vysokou kvalitou - každý šperk je jedinečným a skutečným skvostem, stěží přehlédnutelným díky svému třpytu a dokonalému zpracování. Dlouholetá tradice této firmy na jedné straně a její neustálá snaha o technické inovace a kvalitní design na straně druhé z ní právem dělá naprostou špičku mezi všemi ostatními konkurenty. Pokud si tedy přejete získat kvalitní a jedinečný šperk, který vydrží dlouho krásně třpytivý a lesklý, neodře se, nezčerná a který bude zářit tisícerými odlesky na denním i umělém světle jasem nesrovnatelně vyšším, než běžné šperky, pak je volba z kolekce originálních šperků Swarovski tou nejlepší možnou.


KRYSTALY SWAROVSKI - TROCHA TECHNICKÝCH INFORMACÍ

Vlastní krystaly Swarovski obsahují 32% oxidu olovnatého, což zvyšuje jejich tvrdost, čistotu a jas. Podle tvaru, barvy a velikosti kamenů a designu vlastního šperku jsou vybroušené pomocí různých, často originálních brusů tak, aby s vlastním šperkem vytvořily harmonický celek a dodaly mu požadovaný výraz – přepychový a luxusní, romanticky něžný, nevinně sladký, nenápadně elegantní … Krystaly jsou navíc většinou ještě ošetřené dalšími speciálními povrchovými úpravami, které zesílí jejich lesk i mimo nasvícené vitríny. Jednou z těchto úprav je například technologie Aurora Borealis, vyvinutá ve spolupráci s předním módním návrhářem Christianem Diorem.

 

FENOMÉN SWAROVSKI ANEB MALÁ NÁPOVĚDA

Jestliže zadáte do internetového vyhledavače „Swarovski“, „šperky Swarovski“ nebo jakoukoli kombinaci slov obsahující výraz „Swarovski“, vyjede nespočet odkazů na produkty. Při bližším prozkoumání některých z nich však zjistíte, že byly vytvořeny z jakýchsi „Swarovski elements“; u mnoha jiných to ani nenajdete, ale když tyto produkty srovnáte s originály Swarovski třeba v kamenném obchodě nebo přímo na stránkách www.swarovski.com , zjistíte, že jsou zcela jiné. Jak je to možné?

Jednoduše. Všechny šperky označené jako Swarovski lze v podstatě rozdělit do dvou kategorií:
  • na originální šperky Swarovski vyráběné, osazované a kompletované v dílnách stejnojmenné firmy. 
 
Tyto šperky naleznete ve všech kamenných obchodech firmy Swarovski, na jejích webových stránkách a v neposlední řadě i v našem internetovém obchodě Šperky Aurea / www.sperky-aurea.cz/. Nová kolekce šperků Swarovski vychází vždy dvakrát ročně - na jaře je to kolekce s názvem Spring/Summer (Jaro/Léto) a na podzim kolekce Fall/Winter (Podzim/Zima) plus označení příslušného roku. Tyto kolekce šperků jsou stejné kdekoli na celém světě. Všechny šperky jsou označeny labutí - na řetízcích u zapínání, na prstýncích na vnitřní straně okruží atd. Jsou dodávané v originálním balení, označeném bílým či stříbrným logem Swarovski, tj. labutí (viz článek "Balení šperků Swarovski"). Krystaly jsou do šperků vsazovány ručně, s nejvyšší pečlivostí a precizností. Ceny originálních šperků se pohybují v řádech mnoha set nebo až několika tisíců korun.

  • na šperky se Swarovski Elements (neboli komponenty Swarovski).
 
Společnost Swarovski vyrábí velké množství různých krystalů pro nejširší využití, především pak ve šperkařství, módním průmyslu a podobně, a jistou část z nich také sama používá a zpracovává ve svých originálních špercích. Zbytek prodává dalším firmám, které je používají ve svých výrobcích. Výrobky, ve kterých jsou (nebo by alespoň měly být) použity krystaly Swarovski a které mohou být i do určité míry podobné originálním šperkům Swarovski, by měly být označené značkou „Made with Swarovski Elements“ (vyrobeno z komponentů Swarovski). Ceny šperků se Swarovski Elements se většinou pohybují v řádech set korun, což ale samozřejmě nemusí být pravidlem v závislosti na dalších použitých materiálech a celkové kvalitě a hodnotě šperku, jak si jej jeho výrobce cení.

Doufáme, že se nám zde podařilo přinést Vám alespoň nějaké informace o nádherných originálních špercích z dílen tohoto světoznámého, tradičního a prestižního výrobce, které jste doposud nevěděli. A pokud Vás snad nějaký šperk zaujme natolik, že jej zatoužíte mít, že se s Vámi setkáme v našem internetovém obchodě www.sperky-aurea.cz. Těšíme se na Vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat