Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

úterý 6. listopadu 2012

Swarovski souprava náhrdelníku a náušnic SHEILA



Jestliže hledáte něco unikátního, nápadného, co dokáže přitáhnout pozornost, prostě výjimečný šperk, pak jste ho našla, a dokonce celou soupravu :-)  Pokud ale nemáte moc ráda pozornost a volíte raději decentní a jednoduché šperky, pak můžete přestat číst – Swarovski SHEILA pro Vás s největší pravděpodobností nebude to pravé. Chcete-li však chcete zanechat maximální dojem a umíte být středem pozornosti, pak tento opulentní set je rozhodně tím správným šperkem a už si můžete pomalu začít představovat, k jaké příležitosti a ke které večerní róbě se Vám bude hodit! Swarovski SHEILA je po všech stranách dokonalým dílem – od mistrovského provedení, přes volbu barev, úchvatný dojem jisté masivnosti až po mírný nádech starožitnosti. 

Nejideálnější při volbě toalety bude samozřejmě sázka na jistotu – jednoduché černé šaty s přiměřenou dekoltáží, bez zbytečných krajek či ozdob. Čím jednodušší, tím lepší, SHEILA to ocení. :-) Když navíc ještě zvednete účes a vyčešete vlasy, naprosto nic nebude bránit tomu, aby šperky naplno rozehrály svou partii a svými tisíci odlesků vytvořily velkolepý dojem. Věřte, že si Vás zapamatují všichni. Poměrně velkou výhodou je možnost variabilně nastavit délku řetízku podle hloubky dekoltu, dispozic šíje, typu postavy a především vlastního pocitu. Mohutnější a kratší šíji dělá dobře jiná délka řetízku než dlouhé labutí šíji.

Tuto soupravu lze těžko využít k jiné než společenské události, pro běžné nošení není příliš vhodná, a to především jednak díky své velikosti a provedení a jednak své zdobnosti. Nějak si prostě nedokážu představit kostýmek, ke kterému by se hodilaJ. Snad společenská variace černého kostýmu z patřičné látky na holé tělo pro nekonvenční a originální ženu. Na jednání by ovšem působil poněkud křečovitě.
Navíc musíte počítat s tím, že se jedná o pořádný „kus šperku“, je tedy poněkud těžší. Aby vynikla jeho kvalita a nepůsobil lacině, je to nezbytné. Jakékoli lehké materiály by vypadaly jako levná bižuterie z tržnice a nikoli jako luxusní šperk, kterým SHEILA bezesporu je. Oba šperky nejsou vysloveně těžké. U náhrdelníku není sice nutné počítat každý gram, protože krk unese leccos, ale u náušnic počítejte s tím, že je po několika hodinách plesání ráda odložíte. Za ohromující dojem, který vyvoláte, ovšem tato drobná nevýhoda jistě stojí.
Záměrně jsem šperk fotila na modelce zralé, protože si skoro troufám říci, že se k ní hodí tak nějak lépe, než k mladé dvacetileté slečně.



Žádné komentáře:

Okomentovat