Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

čtvrtek 11. dubna 2013

Náušnice Tatiana a přívěsek Oceanic v podání paní Vendy

 Dnes Vám přinášíme speciál!



Paní Vendy, jedna z našich skvělých zákaznic :-), se pochlubila svými soukromými fotografiemi a souhlasila s jejich umístěním na našem blogu. Domnívám se, že fotografie žádný rozsáhlý komentář nepotřebují, takže snad jen velmi krátce pár mých postřehů a doporučení, dnes možná trochu osobnějších než obvykle :-)


Barva náušnic Tatiana perfektně ladí s barvou vlasů a jejich střih si nějaký výrazný šperk přímo žádá; tvar náušnic navíc skvěle prodlužuje šíji. Paní Vendy je spíše chladný typ, takže jí modrá vysloveně sluší, a to ve všech odstínech
Rhodiovaná ocel a krystalové pavé dodává jiskru a šmrnc a úplně ji rozzáří - jakýkoli odstín zlaté by podobnou službu vytvořit nedokázal. Je jasné, že tato dáma má svůj styl a dobře se zná, a to je skvělé. 


Náhrdelník Oceanic je tvarově velmi podobný náušnicím a společně vytvářejí nadčasovou soupravu, kterou může vzít paní Vendy prakticky kamkoli do společnosti, do práce, na večírek i pokud oblékne šperky samostatně, výsledek bude perfektní a rozhodně nebude vyvolávat dojem, že tomu něco chybí.




Tyto dva šperky nejsou prezentovány jako sada, paní Vendy si je vybrala sama a vytvořila tak svou unikátní jedinečnou soupravu čistě na základě vlastního úsudku. Ono vlastně vždy záleží především na tom, co si vyberete Vy sama. A pokud nemáte úplně jasno ohledně barvy nebo tvaru, napište mi, pošlete sms nebo zavolejte, většinu šperků máme skladem a mohu Vám je připodobnit, stejně tak jako se můžeme pokusit společně vytvořit tu Vaši unikátní soupravu, která dokreslí Vaši image a vytvoří onu pověstnou třešničku na dortu :-).

 
Pomocí šperků lze opravdu čarovatmůžete upoutat pozornost tam, kde chcete, a naopak ji odvést od míst, kde si nejste zcela jistá. Jde pouze o to, najít si svůj vlastní styl a to, co Vám nejvíc sluší, tak jako paní Vendy, a pak můžete začít s barvami a tvary šperků experimentovat. Je to úžasná zábava a sama za sebe mohu konstatovat, že výsledek rozhodně nezáleží na tom, nakolik jste všude souměrná a ideální. Naopak! :-)

Děkuji paní Vendy za fotky a moc se těším na další! :-)