Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

úterý 17. září 2013

Rosemarie pro potěchu oka i duše :-)

Dnešní pošmourný den rozzáří snad jedině nekonečně optimistická beruška.  Prstýnek a Náhrdelník ještě máme :-)

pondělí 16. září 2013

Speciální AKCE - PARÉFM A TĚLOVÉ MLÉKO SWAROVSKI AURA ZDARMA!

Pro fajnšmekry jsme sestavili speciální nabídku prestižních sad s malým dárkem - parfémovou vodou AURA by Swarovski 15ml a tělovým mlékem AURA by Swarovski 200ml. Věříme, že to bude příjemná motivace pro ty, kdož váhali s pořízením "něčeho speciálního" pro nadcházející sezónu večírků a plesů

http://www.sperky-aurea.cz/eshop-kategorie-parfem-zdarma.html

pátek 13. září 2013

NOVÁ KOLEKCE SWAROVSKI PODZIM / ZIMA 2013- 2014

FW2013_1
Nathalie Colin, kreativní ředitelka společnosti Swarovski, tentokrát čerpala inspiraci na tajuplných místech dálného východu a v romantických Benátkách. Ve srovnání s předcházející kolekcí Podzim / Zima 2012 je kolekce 2013 celkově barevně velmi umírněná, ale stále výrazná a nápaditá tvarově a z hlediska užitých materiálů. S mírnou nadsázkou lze říci, že se v ní snoubí moderní jednoduchost s místy až kubistickými vlivy. Sama tvůrkyně se nechala inspirovat putováním Alexandry David-Néel po kontinentech a pohořím Himalájí a svoji představu se snažila vtisknout do tohoto díla. Nakolik se jí to povedlo, můžete ostatně posoudit sami. Samozřejmostí jsou precizní brusy kamenů, netypické osazení a různé speciální techniky a technologie, které jsou jedinečným a výhradním vlastnictvím firmy Swarovski a propůjčují jejím šperkům neskutečný lesk a třpyt. Celkově z letošní kolekce Podzim / Zima dýchá vnitřní klid a síla ducha.
FW2013_3
Namátkou vybíráme několik momentek z tvorby šperků:

-       Náhrdelník a náušnice STONE jsou inspirované Čínou, základní téma jin-jang je zachyceno v jejich tvaru a provedení. Hloubku a jistou masivní povahu jim dodává krystalové pavé, hustě osazené po celém šperku;
-       Náušnice VITA jsou ozvěnou Himalájí - ledovec, hory a lesy vyjádřené mrazivě čirou barvou ústředního masivního krystalu, podtrženou a zvýrazněnou drobnými krystaly po obvodu …
-       Romantika Benátek se, jak jinak, odráží ve špercích VENETIE, kdy z jejich tvaru, mírně barokních linií a jisté opulentnosti je patrná zcela jiná povaha šperku.
Venetie-Swarovski-Colección-Secret-Treasures-Otoño-Invierno2013-2014-mpigodu
Kromě žhavých novinek kolekce také prezentuje re-design mnohých šperků ze standardní produkce - u velice oblíbených šperků IVORY a ALINE došlo například k celkovému zmenšení a zjednodušení kompozice; stejný trend je patrný u náušnic BELLA v růžové a safírové, které jsou daleko drobnější, než je již klasická řada. Náušnice OCEANIC mají zjednodušený závěs, který přináší větší pohodlí, což je jistě příjemný bonus ke krásnému šperku - jejich tvar, barvy a velikost zůstávají stejné. Zajímavá je také opačná změna u náušnic PALACE, které jsou nyní naopak mírně zvětšené a mohou se řadit do kategorie “středně velkých” kruhů. Za zmínku jistě stojí i nové varianty náramku SLAKE v okouzlujících barvách.
Kolekce „Secret Treasures” nabízí vše od jednoduchého stylu až po nespoutanou bohatost a umožní Vám tak nejrůznějšími způsoby kombinovat doplňky pro každodenní nošení i pro zvláštní příležitosti. „Žijeme v době, kdy je důležitá adaptabilita. Doplňky musejí být tudíž univerzálnější. To je hlavní zásada, podle níž navrhujeme šperky i doplňky, které ženy provázejí jejich každodenním životem”, dodává Nathalie Colin. Nová kolekce zářící zimní paletou proteplenou paprsky rafinovaných barev opět dokazuje, že společnost Swarovski umí být věrná svým tradičním hodnotám – dokonalosti, modernosti, rafinovanosti a znovuobjevování.
FW2013_2