Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

čtvrtek 29. května 2014

Prsteny Swarovski - zásnubní, nezásnubní, ale všechny božské!

Že by i sem? :-) A proč ne ...  dneska jsem posedlá prsteny. Přehrabuji se v zásnubních od VICCA / recenze na elementech /. A zároveň jsem si vyparkovala originály. A hodnotím a srovnávám a dívám se na provedení. Je to práce snů, tak se s Vámi podělím o to, co tu mám právě na stole / a na židlích a na okně a tak :-) / :

Hitovka letošního léta je AZORE, to je nářez! Je masivní, přenádherně zdobený a neskutečně zářivý / a letní, a úchvatný /. Škoda slov, je to prostě krása, i když není zásnubní. No ale zas kdo ví, třeba nějaký statečný muž pro svou zcela originální partnerku ...


A ještě jeden z letošní kolekce, moc působivá záležitost - AMBER. Nevím jak Vy, ale já bych ho nutně potřebovala :-)  :


A teď trochu ty zásnubní prsteny :-) Co takhle z klasických, nadčasových kousků například ANGELIC? Recenzi na něj jsme tu již měli, ta bude někde níže, ale teoreticky by se hodil i jako zásnubní prsten, co myslíte?


A teď z letošní kolekce něco naprosto moc zásnubního. Nové prsteny ATTRACT / ROUND a SQUARE / se, jak doufám, stanou součástí kolekce TIMELESS dostupné i po ukončení prodeje sezóny SS 2014. Moc doufám, protože jsou strašně krásné! 



Tak co, líbí se Vám dnešní exkurze do světa prstenů Swarovski? Tak jako bonus máme poslední prsten, a to také z letošní kolekce - TEMPO, letos v antické růžové. Vyznačuje se tím, že vůbec není přeslazený, ale příjemně chladně růžový. Navíc kombinace se zlatou je doslova amazing :-) / prostě boží /


Dneska se loučím, zasypaná prsteny. I když venku leje, tady panuje opravdu slunná nálada. Doporučejeme si v tomto počasí nějaký prstýnek koupit, uvidíte, jak se Vám zlepší nálada. Více prstenů k výběru na www.sperky-aurea.cz v sekci šperky - prsteny.

Martina

Žádné komentáře:

Okomentovat