Internetový obchod www.sperky-aurea.cz, prodejce originálních šperků Swarovski, Vám pomocí tohoto blogu zprostředkuje téměř přímý kontakt se šperkem, abyste si lépe dokázali představit jeho provedení a proporce. Za celý tým se těší na Vaše komentáře Martina.

pátek 11. dubna 2014

Swarovski Spring / Summer 2014 - nová kolekce "Inspired by ART"

SWAROVSKI KOLEKCE JARO/LÉTO 2014 VSTOUPILA NA TRH!


5032769
Jaro (a v těsném závěsu za ním už i léto) je tady a k nám do e-shopu přineslo mimo jarní nálady také zbrusu novou kolekci šperků Swarovski Spring / Summer 2014, kterou se Vám budeme snažit co nejdříve zpřístupnit na webu.

Tentokrát se umělecká ředitelka Nathalie Colin inspirovala uměním. Nebude asi podstatné se rozepisovat a dopodrobna rozebírat jednotlivé zdroje její inspirace, protože pokud Vás to bude opravdu zajímat, dočtete se o tom kdekoli jinde – nás bude především zajímat výsledek. Takže si tedy dovolím podělit se o několik málo osobních postřehů, které mě napadly, když jsme kolekci vybalovali :-)

Nejzásadnějším postřehem asi je, že kolekce je protentokrát daleko více umírněná v barvách. Oproti loňské Spring / Summer 2013 inspirované karnevalem v Rio de Janeiru, která byla gejzírem tropických barev, radosti a eufórie, působí letošní Spring / Summer kolekce značně usedleji. A přestože je stále velkorysá (až opulentní) v tvarech a velikostech šperků (takže opravdu doporučuji při výběru věnovat pozornost uvedené velikosti, protože některé z nich jsou opravdu monstrózníJ a ne každá žena je schopna je unosit), barevně je laděná spíše do zemitých tónů. V nabídce dominuje především zlatá, hojně je užívané zlacení růžovým zlatem a krystaly v čiré či zemitých barvách. Druhou dominantní linií je potom ladění do modré a modrozelené.


5037393
Na své si tedy v letošní kolekci Swarovski Spring / Summer přijdou dozajista především ty ženy, které si potrpí na luxus, eleganci a čistotu tvarů a barev. Nedočkáme se (bohuželJ) žádných plameňáků, berušek či zlatých rybek, které byly tak veselé, hravé a barevné. Stejně tak třeba postrádám inovaci tolik oblíbených náušnic HYACINTH, které už jsou několik sezón stejné, pouze v modré a zelené. Ale abychom byli spravedliví, na druhou stranu zase vznikla nová řada mimořádně oblíbených šperků GEOMETRIC, která je neuvěřitelně svěží a kouzelná. Světlo světa spatřily také soupravy ABSTRACT v provedení NUDE či BLUE – třeba právě tyto masivní, krásné náušnice v gradaci modré jsou prostě uchvacující! Mimo jiné za zmínku rozhodně stojí také AZORE, která by mohla být jakousi alternativou výše uvedených hravých tvarů. Krásné jsou dnes již ikonické náramky SLAKE v barvách od temně modré až po různé tyrkysové odstíny a rozhodně zajímavým prvkem je inovace SLAKE WIDE nebo SLAKE ZEBRA, které jsou široké a nedají se rozvinout, ale jsou uchvacující právě svou masivní povahou. A tak dále.
Dalo by se toho napovídat samozřejmě ještě hodně, no myslím si, že úplně nejdůležitější bude, jak se aktuální kolekce bude líbit Vám. A pokud Vás něco zaujme natolik, že si to prostě budete muset koupit, budeme rádi, když to bude právě u nás.

5033030